Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 4
9x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Běžecký opasek Kód: 121926
Vyprodáno
Popis
Tento běžecký pás Compressport FREE BELT PRO byl vyvinut ve spolupráci s elitními běžci pro běžce jakékoliv výkonnosti, čímž se na jaře roku ...
Popis

Compressport FREE BELT PRO

Tento běžecký pás Compressport FREE BELT PRO byl vyvinut ve spolupráci s elitními běžci pro běžce jakékoliv výkonnosti, čímž se na jaře roku 2018 odstartovala revoluce v běžeckých batozích, respektive běžeckých pásech. Byla to právě značka Compressport, která přišla s tímto typem produktu na trh!
Jedná se o jednu velkou kapsu, do které se vejde veškeré potřebné vybavení, výživa, tekutiny nebo osobní věci, a to vše díky perfektní elastičnosti bez jakéhokoliv poskakování věcí uvnitř pásu. Pojme několik ergoflasků, telefon, termoprádlo, nepromokavou bundu a spoustu dalšího.
V zadní části se nacházejí dvě silikonem potažená gumová oka, které trailoví běžci využijí například pro skládací hole, nebo větší bundu či mikinu. Naproti tomu v přední části, jsou již integrované gumičky se zarážedly pro upevnění startovního čísla.
Díky svému ergonomickému designu a strečovému materiálu sedí každému typu postavy a dopřeje Vám tak maximální volnosti pohybu při samotném běhu. Zajisté také oceníte perfektní a snadný přístup k vašim věcem. Dalším benefitem je velmi dobrá prodyšnost, díky čemuž je eliminováno nadměrné pocení v oblastech běžeckého pásu.
V případě ultramaratonských distancí, se dá skvěle kombinovat s Ultrun S Packem, díky čemuž nejenže poberete více věcí, ale také daleko lépe rozložíte hmotnost všech nezbytností.
Free Belt Pro je skvělým parťákem ať už jdete trénovat pouze s mobilem a klíči, nebo se chystáte na ultra trailový závod!

 

  • dokonalá náhrada ledvinky
  • snadný přístup při běhu
  • ergonomický design
  • vysoká prodyšnost materiálu
  • žádné poskakování obsahu
  • gumičky pro uchycení startovního čísla
  • silikonová oka pro skládací hole nebo bundu

Specifikace

Materiál
88 % polyamid, 12 % elastan
Kód produktu
121926
Kód dodavatele
CU00011B-106
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 9
Hodnocení
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
O značce
Compressport